Cu ce ajungi vara la mare

Cu masina personala. Este prima optiune pentru un om obisnuit sa mearga motorizat si pan’ la colt, dupa paine sau la manichiura. Cazul meu! Numai ca, in perioada asta, am ramas fara Buburuză. Folosesc o masina de imprumut, dar n-as merge cu ea la mare din doua motive: n-o cunosc bine si ma asteapta acolo Stapanul Inimii cu care ma voi intoarce. Deci… a picat prima varianta, de altfel si cea mai comoda. Pleci la ce ora vrei, aer conditionat cat doresti, opresti fix cand te apuca, iti iei inghetata atunci cand ai pofta, asculti ce muzica vrei…

A doua varianta ar fi trenul. N-am mai fost de multa vreme… Am cautat un tren la o ora care sa ma avantajeze (dupa emisia de vineri seara, ca sa fiu sambata dimineata pe plaja). Si am constatat cu surpridere ca trenul face si 5 ore pana la Mangalia! 4 ore si jumatate, intr-un caz fericit. O distanta de 270 de km in 5 ore! Chiar si asa, nu exista tren la o ora care sa ma ajute sa plec vineri seara. Pica!

Am gasit a treia varianta: un microbuz civilizat (fitze – Mercedes) care pleaca de la Otopeni (mega pentru mine, locuiesc prin zona) si ajunge la Mangalia in vreo 3 ore si ceva. Ce inseamna, dom’le, sa impartasesti suferinta colegilor… Producatorul mi-a gasit variata finala! Asa ca… plec la mareeeeeee! Ma duc la Europa FM Live pe plaja!
image

1 comentariu

  1. Ioneeeee… soriiii…mis ior raiting…..:)…. best rigards!…(transcriere cat-de-cat fonetica)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.