Cum e să mergi cu Adi Hădean la restaurant

Angajatii restaurantului l-au vazut inca de la intrare. (Bine, nici nu ai cum sa-l ratezi pe omul bine facut de aproape doi metri)
El a salutat, ei au raspuns, el si sotia lui s-au asezat, cuminti, la masa. Restaurantul l-am ales noi, amicii lor, iar ei n-au emis nici o pretentie.

Ne-am comandat fiecare de mancare, ba niste muschi de berbecut, ba un snitel, ba niste paste, ba o salata… Fiecare cu pofta lui!

M-am gandit o clipa daca bucatarul are emotii, daca stie ca face mancare pentru unul de-al lor, VIP in domeniu, daca ospatarul i-a spus ca este Adi Hadean in restaurantul lor, daca angajatii se tem de critici… Mama ei de emisiune tv! 🙂

Cand a venit mancarea, Adi a scrutat cu privirea toata masa (defect profesional, deh!) si discutia prieteneasca a continuat la un pahar cu vin.

La final, ospatarul l-a intrebat cum i s-a parut mancarea. Iar Masterchef-ul a fost atat de sincer ca l-a lasat pe om cu gura cascata:

– Prea uscat muschiuletul! Daca m-ati intrebat, eu v-am raspuns…

Am realizat, atunci, ca e greu sa fii Adi Hadean cand mergi la un restaurant din Romania. Ce faci cand te intreaba omul daca iti place ce ai mancat, mai ales ca se vede in farfurie ca nu prea – ii raspunzi sincer (si poate asa isi corecteaza greselile) sau il minti frumos, ii spui ca nu prea iti era foame doar pentru a evita o privire incarcata de ura?! Greu!

L-am auzit pe Adi Hadean la Europa FM vorbind despre ce pateste el cand merge la restaurant si mi-am amintit acest episod care vine sa-i confirme pe deplin spusele de la radio.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.