ALO, POLIȚIA? Încă mai există țeapa hainelor Joviale! Facebook, în alertă!

Ajung pe blogul meu, zilnic, câteva zeci de persoane, uneori și sute (culmea!) care citesc articolele despre firma Joviale. Este vorba despre o țeapă pe care eu am luat-o acum ceva vreme (sunt trei ani, deja) când am cumpărat o rochie de pe internet și am primit o cârpă de șters praful. Este accesat, de asemenea, și articolul care arată cât de greu mi-a fost să-mi recuperez banii (trei săptămâni). E clar: se citește tot ce are legătură cu Joviale! Deci… firma încă există și e bine-merci!

De la pățania mea, fel și fel de oameni care ajung pe blogul meu mă întreabă ce să facă dacă au aceeași problemă, cui să se adreseze, cum să reclame, cum să-și recupereze banii. Sunt zeci de comentarii care curg și acum la articolul postat în 2015.

Fac o mică selecție a comentariilor și le pun aici, la vedere! Pentru că fenomenul Joviale există. Și încă păcălește lumea pe internet.

ATENȚIE, ȚEAPA CONTINUĂ!

Sabina: Este logic ca o firma care preia comenzi prim “mesaj privat” incearca sa fenteze legile, din moment ce nu au o identitate fiscala, un site, o adresa de contact, etc.

3 comentarii

  1. am facut si eu o comanda, si la fel am luat teapa!chiar nu se poate face nimic in privinta acestor hotii pe internet?

    • Se poate: o reclamatie la Politie! Este musai sa faceti asta daca vreti sa fie cumva pedepsiti…

  2. Buna,si eu am comandat in oct.2017 produse de la acest sait ,am facut retur imediat produsele erau foarte mari si nu am primit bani nici acum .ce fac pentru o plingere ceva nu este normal ca acest sait sa mai functioneze ,nici nu vreau sa mi imaginez cite persoane nu au mai recuperat bani.
    O zi buna.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.